آشپزی
با این ترکیب به جنگ با سرطان بروید
کارولین اندرسون، پزشک آمریکایی، مدعی است که ترکیبی جادویی را می شناسد که می تواند از انواع سرطان پیشگیری کند. دستور تهیه این ترکیب بسیار آسان است.
در مواقع ناراحتی چکار کنیم؟ (راهکارهایی برای رهایی از غم و اندوه)
حتما برای شما نیز پیش آمده است که گاهی به شدت بی حوصله و اندوهگین شوید، به طوری که احساس بدی نسبت به همه چیز و همه کس داشته باشید. این احساسات به شرط آنکه طولانی و پایدار نباشند، طبیعی هستند. حال سوال این است که در مواقع ناراحتی چکار کنیم؟ چطور از این احساسات...
طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی ترش و خوشمزه
لواشک زغال اخته یکی دیگر از انواع لواشک خانگی است که با آن رنگ و لعابی که دارد بدجور دلربایی می نماید! به خصوص اگر عاشق تنقلات سالم و خوشمزه خانگی باشید. پس در این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه این لواشک را با تمام فوت فن هایش برایتان بگوییم.
سویا سس چیست + طرز تهیه سس سویا خانگی
سس سویا یا سویا سس نوعی چاشنی شور و تیره است که برای مزه دارکردن غذاهای دریایی و سوپ ها استفاده میشود. با طرز تهیه سس سویا خانگی آشنا شوید.
طرز تهیه قندهای رنگی رنگی
: تا به حال قندی سالم و بهداشتی در منزل تهیه نموده اید؟ اگر نه می توانید به وسیله این آموزش قندهای رنگی و با شکلهای مختلف درست نموده و با چای جلوی مهمان عزیز خود بگذارید.
روغن آرگان اصل چیست و مصرف آن چه معایب و مزایایی دارد؟
روغن آرگان محصولی طبیعی از دانه های درخت آرگان در مراکش است. استعمال موضعی این روغن برای درمان مسائل پوست و مو مفید است و نوع خوراکی آن به درمان یا پیشگیری از بیماری هایی مانند استئوآرتریت، فشار خون، دیابت و آترواسکلروز کمک می کند.
ناگفته های ماکارونی
اگر تازگی ها، نوشته های روی بسته های ماکارونی را خوانده باشید، حتما دیده اید که کارخانه های مختلف، غنی سازی ماکارونی شان با مواد مغذی مختلف (مثل آهن، ویتامین های گروه B، فیبر و امگا 3) را به نام یک مزیت مطرح می کنند. از دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه...
با فواید آرد ذرت آشنا شوید
آرد ذرت، یکی از مواد غذایی پر کاربرد در آشپزی می باشد. این ماده غذایی پرخاصیت برای سلامتی بدن بسیار ارزشمند و مفید است و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. با ما همراه شوید تا شما را با خواص آرد ذرت و کاربردهای گسترده آن آشنا کنیم.
طرز تهیه سس سبز ؛ یک چاشنی اشتهاآور
سس سبز ، یک سس فوق العاده برای بهار و گرمای تابستان است. ترکیبی از چندین سبزی که رنگی از تازگی به هر آن چه با آن در تماس است، می بخشد. لذیذتر و آسان تر از این ممکن نیست، تمام مواد اولیه را مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید و همه چیز آماده است.
دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه
در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ لازانیا را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
طرز تهیه سوپ سیرابی
به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج،ترکیه ای ها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی می گویند و یونانی ها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشته اند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آب لیمو طعم دار شده است.
ساخت اسپری خوشبو کننده هوا
طرز تهیه اسپری خوشبو کننده هوا روشی آسان برای تهیه خوشبو کننده هوا با الهام از زیبایی طبیعت در فصل بهار و راهی برای آوردن طراوت به خانه و لذت بردن از آن.
11 مزیت روغن زیتون نسبت به روغن جامد
آینا می دانید روغن های مایع مانند روغن زیتون چه مزیتی نسبت به روغن های جامد دارد؟ مزیت روغن زیتون نسبت به روغن جامد را می توان با بررسی مواد تشکیل دهنده آن ها بهتر درک کرد. روغن زیتون سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مفید است که به مبارزه...
طرز تهیه معجون عسل و سیاه دانه
خبرنگاران - سیاه دانه خواص باورنکردنی دارد و ترکیب آن با عسل، باعث افزایش یافتن خواص این گیاه فوق العاده می شود؛ بنابراین مصرف معجون عسل و سیاه دانه تأثیرات زیادی برای درمان انواع بیماری ها دارد. در ادامه به بررسی خواص این معجون می پردازیم.
طرز تهیه بستنی خرمالوی خوشمزه در کمترین زمان ممکن!
بستنی خرمالو را می توان به راحتی و بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز و یا افزودن مواد غیر طبیعی مانند ثعلب، در منزل درست کرد و به عنوان یک دسر خوشمزه مورد استفاده قرار داد.
طرز توپک سیب زمینی پنیری؛ برای جوان ترها
گاهی وقت ها که دلمان هوس یک غذای فست فودی و مجذوب کننده کرده می توانیم توپک سیب زمینی همراه با پنیر درست کنیم.
طرز تهیه کیک فلورنتین
طرز تهیه کیک فلورنتین در برنامه به خانه برمی گردیم آموزش داده شده است.
به دلمه کلم نه نگویید!
تقریبا از هر 5 خبر تغذیه ای، یک خبر مربوط به مصرف هر چه بیشتر سبزی ها و اهمیت داشتن این عادت غذایی است. از گوشه و کنار هم می شنویم که خوردن این گروه غذایی به هر طریقی (چه خام، چه پخته) می تواند به بهبود شرایط تغذیه و سلامت مان کمک کند. از آنجا که دلمه از...
اسکار (جاى زخم)
اگر شما نمى خواهید دندان هاى تان پوسیده گردد، قند نخورید و اگر نمى خواهید دچار اسکار شوید، سعى کنید جایى از بدن تان بریده نگردد. موضوع بسیار ساده است. هر بار که پوست بریده گردد، اسکار ایجاد مى گردد؛ اما اسکار در بعضى افراد بیشتر از بقیه ایجاد مى گردد....
آشپزی برای بچه ها (1)
گلابی را پوست کنید و دانه های آن را بیرون بیاورید. گلابی را خرد کنید. گلابی را با کمی آب در قابلمه به آرامی حرارت دهید تا نرم گردد. گلابی و موز را با همزن مخلوط کنید تا پوره آماده گردد. پوره را از صافی در کنید.