طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا ؛ شیرینی میکادو شکلاتی یا ساده بدون فر

به گزارش بلاگ پو، شیرینی عید چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود 2 هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش ترین شیرینی های عید نوروز بوده است. طرز تهیه این شیرینی عید با ماندگاری بالا در دو نوع شکلاتی و ساده را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا ؛ شیرینی میکادو شکلاتی یا ساده بدون فر

طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا ؛ میکادو شکلاتی مجلسی یا میکادو ساده

مواد لازم

آرد سفید: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

آرد نخوچی: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

پودر قند: 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار

کره: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار

روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری سر پر

نان میکادو: 5 ورق

شکلات تخته ای: 200 گرم

طرز تهیه

آرد سفید را الک کنید و در تابه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد نخوچی زودتر می سوزد پس بعد از اینکه آرد سفید 5 دقیقه تفت داده شد آرد نخودچی را هم یک یا دو بار الک کرده و اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت دهید و سپس پودر کاکائو را هم الک کرده و اضافه کنید. پودر کاکائو را با آردها مخلوط کنید و هم بزنید. کمی بعد کره را اضافه کنید. کره که آب شد و با آرد و پودر کاکائو مخلوط شد روغن مایع را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مدام هم بزنید.

پودر قند را هم الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه میکادو باید مثل غلظت ماست چکیده باشد. ورقه های میکادو را بچینید و روی هر ورقه مقداری مایه میکادو بریزید (حدود 2 میلی متر ضخامت مایه میانی باشد) و با کاردک پهن کنید. روی هر لایه نان میکادو یک لایه دیگر بگذارید و مایه میکادو بریزید تا زمانی که آخرین لایه نان میکادو باشد. هر بار با دست خوب نان را فشار دهید تا شیرینی کاملا منسجم شود و مواد میانی خوب به هم بچسبند. یادتان باشد مایه میکادو باید گرم باشد تا لایه ها خوب به هم بچسبند و شیرینی انسجام داشته باشد و از هم نپاشد.

میکادوی آماده شده را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. حالا شکلات تخته ای را به صورت بن ماری آب کنید. برای این کار هر 100 گرم شکلات تخته ای را با 2 قاشق روغن مایع به صورت بن ماری آب کنید، روش بن ماری در اینجا به طور کامل توضیح داده شده است.

شکلات آب شده را روی میکادوها بریزید و با کاردک شکلات را صاف کنید. در صورت تمایل روی میکادو را با پودر نارگیل و پودر پسته یا پودر هر مغز و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. می توانید مقداری شکلات سفید آب شده یا شکلات رنده شده را هم روی میکادو بریزید. سپس به مدت 2 ساعت دیگر میکادو را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. شیرینی میکادو که سرد شد آن را با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید.

نکات مهم درست کردن شیرینی میکادو

*نان میکادو را از مغازه های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.

*اگر میکادو را ساده می پسندید شکلات آب کرده و ریختن آن روی میکادو را حذف کنید.

*اگر طعم زعفرانی میکادو را می پسندید در مایه میانی میکادو مقداری زعفران آب کرده غلیظ بریزید.

*طرز تهیه ویفر میکادو با حلوا به جای مایه میانی هم مرسوم است و اتفاقا بسیار خوشمزه و آسان است. کافی است حلوا را به سبک و سلیقه خودتان تهیه کنید و به همین ترتیب با نان میکادو آماده کنید.

*علت نچسبیدن شیرینی میکادو سرد شدن مایه میانی میکادو است. باید مایه میانی هر چه هست (حلوا یا مایه میانی که به شما آموزش دادیم) حتما گرم و داغ باشد. وقتی میکادوها را قبل از ریختن شکلات مایع در یخچال می گذارید یک بشقاب سنگین روی آن ها بگذارید تا لایه ها خوب به هم بچسبند.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: افق کوروش
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 21196

به "طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا ؛ شیرینی میکادو شکلاتی یا ساده بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا ؛ شیرینی میکادو شکلاتی یا ساده بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید