طرز تهیه شیرینی پَر
به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی پَر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی پَر خوشمزه آشنا کنیم.
شکلات تیره (ذوب شده به روش بن ماری) 100 گرم
مربای تمشک (315 گرم) 1 فنجان
آب 2 قاشق چای خوری
شیر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره خرد شده 125 گرم
شکر (60 گرم) 1/3 فنجان
بادام پودر شده (85 گرم) 4/3 فنجان
آرد 1.5 فنجان
فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد .
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، پودر بادام، شکر، تخم مرغ، کره رادر ظرفی با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشند بعد شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید خمیر آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرا دهید.
بعد از یخچال بیرون آورده و پهن نموده به ضخامت 4 میلی متر و با قالب قلب از خمیر جدا کنید و توی سینی فر بذارید.
تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اون یکی میزارید باید داخلش رو با قالب قلب کوچکتر خالی کنید.
سینی فر رو 8-10 دقیقه توی فر بزارید تا بیسکویتهاتون بپزند.
مربا تمشک رو با 2 ق چ آب روی حرارت بزارید تا رقیق و ذوب بشه، بعد بزارید تا کمی خنک بشه.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانکشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس
چین: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو
بلاگ پو: بلاگ پو: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند