طرز تهیه نان بربری؛ ترد و خوشمزه

به گزارش بلاگ پو، درست کردن نان در خانه هرچند سختی های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.

طرز تهیه نان بربری؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه نان بربری:

  • آرد: 1 کیلو
  • خمیر مایه: 20 گرم
  • نمک: 12 گرم
  • شکر: 15 گرم
  • روغن: 10 گرم
  • آب: 550 تا 600 گرم
  • بهبود دهنده: 5 گرم

طرز تهیه و دستور پخت نان بربری:

1. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

2. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را 4 دقیقه ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر ورز دهید.

3. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

4. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه ها کمی استراحت نمایند. بعد چانه ها را پهن کنید به طوری که به 3 برابر حجم خودشان برسند.

5. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت 12 دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای 240 تا 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها پخته شوند.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 55385

به "طرز تهیه نان بربری؛ ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان بربری؛ ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید