طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات

به گزارش بلاگ پو، یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین انواع دسر پودینگ ها هستند. پودینگ یک دسر قدیمی فرانسوی الاصل است که انواع مختلفی دارد و به دلیل آسان بودن طرز تهیه آن، برای میهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است. بافت این دسر بسیار نرم و با قوام و غلیظ است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پوینگ آووکادو و شکلات را به شما آموزش دهیم. عامل غلظت دهنده در این پودینگ آووکادوی موجود در آن است، در حالی که در پودینگ های دیگر از زرده تخم مرغ یا نشاسته ذرت برای غلیظ کردن این دسر استفاده می گردد. به شما پیشنهاد می کنیم این دسر را حتما امتحان کنید زیرا علاوه بر خواص آووکادو، طعم بی نظیر این پودینگ لبخند رضایت را بر لبان شما به ارمغان خواهد آورد.

طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات
  • مواد لازم برای تهیه پودینگ آووکادو و شکلات

آووکادوی رسیده چهار عدد

شکلات یک فنجان

پودر شکلات سه تا پنج قاشق غذاخوری

عصاره وانیل سه قاشق چای خوری

شکلات تلخ سوربن (70 درصد به بالا) 100 گرم

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

عسل یک چهارم فنجان

دارچین یک چهارم قاشق چای خوری

هل یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز یک هشتم قاشق چای خوری

روغن نارگیل دو قاشق چای خوری

عصاره بادام یک دوم قاشق چای خوری

موز رسیده نصف

  • طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات

مرحله اول

آووکادو ها را از وسط از طریق یک چاقو برش داده و از هم جدا کنید سپس هسته ها را جدا کنید. با یک قاشق گوشت آووکادو ها را از پوست آن خارج کنید و داخل یک مخلوط کن بریزید.

مرحله دوم

پودر کاکائو، وانیل و نمک را به مخلوط کن اضافه نموده و به مدت 30 تا 45 ثانیه خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

شکلات را تا می توانید خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید، کاسه را داخل ماکروویو قرار دهید تا با حرارت بالا شکلات کاملا ذوب گردد سپس هر شیرین کننده ای که مایل هستید (عسل) را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

در ادامه مخلوط شکلات را سریع به آووکادو ها اضافه کنید تا شکلات سفت نگردد. در این مرحله اگر افزودنی های اختیاری را آماده نموده اید، همراه شکلات به آووکادو ها اضافه کنید.

مرحله پنجم

مخلوط کن را روشن نموده و به مدت 45 تا 50 ثانیه مواد را با هم ترکیب کنید. اگر دوست داشتید که پودینگ شما شیرین تر باشد از مقدار بیشتری شیرین کننده اضافه کنید.

مرحله ششم

در ادامه اگر مایل بودید کره نارگیل و موز را اضافه کنید. توجه کنید با هر بار اضافه کردن ماده ای به مخلوط کن 30 ثانیه باید آن را مخلوط کنید. کره نارگیل و موز قوام بیشتری به پودینگ شما خواهد داد.

پودینگ آماده است. در ظرفی مناسب به همراه خامه سرو نموده و نوش جان کنید.

dorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 14110

به "طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید