طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون

به گزارش بلاگ پو، گوشت بوقلمون بخاطر نداشتن چربی و طعم مطلوبی که داره جایگزین مناسبی برای گوشت قرمزه، همینطور بخاطر پروتئین بالای این گوشت میتونه یک وعده رژیمی بسیار مجذوب کننده باشه.

طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون

مواد لازم

150 گرم کروتان

500 گرم ران بوقلمون چرخ کرده

1 عدد تخم مرغ بزرگ

به مقدار لازم نمک و فلفل

1 پیمانه آب گرم

2 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر

دستور تهیه

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. سبزیجات معطر میتونه ترکیبی از پودر سیر و پیاز ، پودر ریحان و ترخون و کمی نعنا خشک باشه. توی یک کاسه سبزیجات رو با آب گرم مخلوط کنید و کروتان یا نان سوخاری رو با آب گرم مخلوط کنید تا نان ها نرم بشن. برای 5 دقیقه صبر کنید تا نان ها رطوب رو جذب کنند.

گوشت بوقلمون چرخ کرده و تخم مرغ رو به نان ها اضافه کنید و با دست به خوبی ورز بدید تا یکدست بشه. ورز دادن شما باید حالت چنگ زدن باشه تا خیلی خوب یک دست بشه. توی این مرحله اگه نان کروتان شما بدون نمکه کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید.

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید، این مایه حدود 20 عدد کوفته قلقلی به شما میده هر کوفته به انداز یک توپ پینگ پنگ باید باشه.

برای 20 دقیقه کوفته ها رو توی فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید تا بپزه.

کره رو توی تابه بریزید و روی حرارت قرار بدید، کوفته قلقلی ها رو برای 5 دقیقه تفت بدید تا کاملا طلایی بشه این روش پخت اولیه در فر کمک میکنه که گوشت بوقلمون چون چربی نداره خشک نشه و نرم بمونه.

شما می تونید این کوفته قلقلی ها رو با آلبالو پخته با کمی شکر (نه مقدار شیرینی مربا) برای پیش غذا سرو کنید و یا همراه سبزیجات و پوره سیب زمینی به نام یک وعده اصلی اون رو سرو کنید.

abanhome.com: بازسازی ساختمان | برای اجرای یک طرح بازسازی مقرون به صرفه با کارشناسان گروه ساختمانی آبان مشورت کنید

منبع: گردشبان
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 52055

به "طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید