طرز تهیه کیک خیس شکلاتی سیاه و کافی شاپی !
به گزارش بلاگ پو، کیک خیس شکلاتی یکی از آن کیک های محبوب در سراسر دنیاست؛ از کشور ترکیه و اسپانیا تا همین ایران خودمان! هرکدام هم با اندکی تفاوت یک دستور تهیه متفاوتی دارند. اما بهرحال کمتر کسی پیدا می گردد که یک برش از کیک خیس سیاه و شکلاتی را در کنار یک فنجان هات چاکلت یا یک لیوان قهوه دالگونا دوست نداشته باشد.

در این مطلب یک دستور ساده اما حرفه ای را به همراه نکات مهم، به صورت تصویری در اختیار شما گذاشته ایم؛ با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس | |
شکر | یک پیمانه و نیم |
شیر | یک پیمانه و نیم |
روغن | یک پیمانه و نیم |
آرد | دو پیمانه |
پودر کاکائو | 50 گرم |
بیکینگ پودر | ده گرم |
تخم مرغ | سه عدد |
وانیل | 5 گرم |
طرز پخت کیک شکلاتی خیس
- فر را در همین ابتدای کار، روی درجه حرارت 180 درجه پیش گرم می کنیم.
- آرد ،بیکینگ پودر و وانیل را الک می کنیم.
- شکر، شیر، روغن و پودر کاکائو را هم میکس نموده و با همزن به خوبی هم می زنیم.
- یک پیمانه از این مواد را جدا نموده و کنار می گذاریم برای مرحله آخر!
- در این مرحله به سراغ تخم مرغ ها می رویم و تخم مرغ ها رو به باقی موادمان اضافه نموده و با همزن هم می زنیم.
- بعد از اینکه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کردیم، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و باز هم با همزن هم می زنیم.
- مایه کیک شکلاتی خیس ما آماده شد.
- حالا کف قالب را با کمی چرب نموده و بعد از آن به خوبی آردپاشی می کنیم.
- دقت کنید که باید در این مرحله قالب را چندبار تکان دهیم و از پشت به آن ضربه بزنیم؛ تا آرد اضافی از قالب خارج گردد و صرفا لایه نازکی از آرد به روغن چسبیده باشد.
- سپس مایه کیک را در قالب می ریزیم و اجازه می دهیم کیک خیس شکلاتی ما به مدت پنجاه دقیقه تا یک ساعت، در فر از قبل گرم شده بپزد.
- توجه کنید که در نیم ساعت اولیه پخت تمام کیک ها، نباید به هیچ عنوان درب فر را باز کنید؛ چراکه پف کیک از بین می رود.
- بعد از پخت کیک، با یک خلال دندان یا پاقو، پخت کیک را چک کنید؛ به این صورت که خلال دندان را درون کیک فرو برد؛ زمان که خلال دندان را از بافت کک خارج کردد، نباید مواد به آن چسبده باشد.
- حالا وقتی کیک پخت و آن را از فر بیرون آوردید، 5 دقیقه صبر کنید و سپس قالب را تکان بدهید تا کیک تا جای ممکن از قالب جدا گردد.
- سپس کیک را در همین حالت داغ، برش بزنید و مایه شکلاتی که در ابتدا کنار گذاشته بودید را روی آن بریزید.
- پس از چند دقیقه مواد به خورد کیک می رود؛ اجازه دهید کیک از حرارت بیافتد و سپس آن را در طرف سرو بکشید.
- توجه کند که اگر قالب مورد استفاده شما کمربندی باشد، راحت تر می توانید کیک را از بدنه قالب جدا کنید.
نوش جان . . .
سخن آخر
امیدواریم این دستور تهیه را یکبار هم که شده امتحان کنید و از نتیجه عالی آن لذت ببرید. گفتنی است که طرز تهیه کیک شکلاتی ترکیه ای یا حتی اسپانیایی هم با این دستور تفاوت چندانی ندارد و شما می توانید در آخر این کیک را با گردو، موز یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
گفتنی است که نام دیگر این کیک خیس شکلاتی، کیک گاتوشاست و در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد.
در آخر به شما پیشنهاد می کنیم که حتما مطلب کیک یخچالی شکلاتی را نیز در انگیزه مطالعه کنید و اگر دوست داشتید این کیک متفاوت را نیز تجربه کنید.
برگرفته از: صفحه اینستاگرام نیلوفر جهانگیری
منبع: مجله انگیزهtafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره
namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو
asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه