طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

به گزارش بلاگ پو، کیک هلو نوعی دسر خوشمزه است که با مواد متنوعی درست شده و با طعم دهنده های مختلفی مزه دار می گردد. کیک هلو ساده، کیک هلو با دارچین، کیک هلو با طعم قهوه و ... انواع این میان وعده لذیذ هستند

طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

سرویس آشپزی - درست کردن یک دسر میوه ای خوشمزه احتیاج به مهارت خاصی ندارد. شما به راحتی می توانید هر وقت که اراده کنید، با استفاده از میوه های تازه یا کمپوت میوه یک میان وعده فوق العاده درست کنید. کیک هلو از جمله دسر های میوه ایست که در آن طعم دهنده های مختلفی به کار می رود و با استفاده از میوه تازه یا کمپوت هلو به روش های متنوعی درست می گردد. در ادامه با طرز تهیه چند نوع کیک هلو با ما همراه باشید ...

در صورتی که تهیه نوع خاصی از کیک هلو مد نظر شماست، با انتخاب عناوینی که در فهرست موضوعی زیر ارائه شده اند، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • کیک هلو ساده
  • کیک هلو با دارچین
  • کیک هلو با طعم قهوه
  • کیک با آب هلو
  • کیک هلو برگردان
  • کیک هلو بدون فر

انواع کیک هلو

1. کیک هلو ساده

مواد لازم
کمپوت هلوی بدون شربت ¼2 فنجان
شکر 1/2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 قاشق غذاخوری
  1. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده و قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.
  2. تکه های هلو را کف قالب بچینید.
  3. تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و روغن را در ظرف همزن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند، سپس آن را روی هلو ها بریزید.
  4. قالب را به مدت 35 -30 دقیقه در فر قرار دهید و سپس با یک خلال دندان، پخته شدن کیک را تست کنید.
  5. شیر و شکر قهوه ای را در کاسه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.
  6. کیک را پس از پختن از فر خارج کنید و مخلوط شیر و شکر را روی آن بریزید، سپس کیک را به مدت 3-2 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  7. پس از 3-2 دقیقه فر را خاموش کنید و کیک را برش بزنید.

2. کیک هلو با دارچین

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 1 پاکت
آرد 2.5-3 لیوان
روغن مایع 1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 2+1 قاشق مرباخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر خامه 75 گرم
بکینگ پودر ½2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 1 فنجان
هلوی پوست گرفته و خرد شده 3 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
  1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن به مدت 7-6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ گردد.
  3. وانیل، نمک، دارچین، روغن مایع و خامه را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نموده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، پودر خامه و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک مخلوط کنید.
  5. کمی آرد روی شکلات چیپسی بپاشید و آن را به آرد آغشته کنید، سپس به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک مخلوط کنید.
  6. قالب کیک را چرب نموده، آرد بپاشید، سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  7. قالب را تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش گردد، سپس ورقه های هلو را روی آن بچینید.
  8. یک قاشق مرباخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی هلو ها بپاشید.
  9. قالب را به مدت 50-45 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
  10. پخته شدن کیک هلو را با یک خلال دندان تست کنید و در صورتی که خمیر کیک به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کنید.

3. کیک هلو با طعم قهوه

مواد لازم
هلوی پوست گرفته و ورقه شده 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
آرد ½1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
قهوه دم کشیده خنک شده 1 فنجان
  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن آغاز به هم زدن کنید تا کرم رنگ شوند.
  3. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  5. قهوه سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت گردد.
  6. ته قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید، سپس ورقه های هلو را در آن بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید.
  7. قالب را حدود 40 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید قرار داده و پس از این مدت زمان، با یک خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدن کیک مطمئن شوید.
  8. کیک هلو را پس از پختن از فر خارج نموده و با پودر قند تزیین کنید.

4. کیک با آب هلو

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب هلو 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
هلوی رسیده و سفت متوسط 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. هلو ها را پس از شستن، پوست بگیرید، هسته آن ها را جدا کنید و گوشت آن ها را به صورت خلالی برش بزنید.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  4. شکر را به تخم مرغ اضافه نموده و با دور تند همزن آغاز به هم زدن کنید تا حجم تخم مرغ دو برابر گردد.
  5. روغن را اضافه نموده و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  6. در سرانجام آب هلو را اضافه کنید و مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
  7. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط نموده و 3 بار الک کنید، سپس آن را کم کم به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
  8. یک قاشق آرد روی هلو های خرد شده بپاشید و تکه های هلو را کاملا به آرد آغشته کنید، سپس آن ها را به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط کنید.
  9. قالب کیک را خوب چرب کنید، کمی آرد در آن بپاشید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید.
  10. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
  • آغشته کردن تکه های هلو با آرد باعث می گردد، هلو ها پس از افزودن به مایه کیک، ته نشین نشوند.
  • هلوی مورد استفاده برای تهیه کیک هلو باید سفت باشد که حین پخت آب نیندازد، در غیر این صورت کیک خمیری می گردد.
  • زمان پخت کیک هلو بستگی به فر شما دارد، بنابراین پخته شدن کیک را با خلال دندان تست نموده و مدت زمان پخت را تنظیم کنید.

5. کیک هلو برگردان

مواد لازم برای تهیه لایه هلو
شکر 4 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
هلوی ورقه شده 2-3 عدد
مواد لازم برای تهیه مایه کیک
تخم مرغ 2 عدد
آرد ½1 لیوان
شکر 3/4 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
  1. کف قالب مورد نظر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیندازید.
  2. عسل، شکر و کره را در یک شیرجوش کوچک مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و رنگ آن کمی تغییر کند و کاراملی گردد.
  3. مخلوط کاراملی را روی کاغذ روغنی ریخته و ورقه های هلو را روی آن بچینید.
  4. قالب را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه کیک شوید.
  5. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن، بزنید تا کرم رنگ گردد.
  6. روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه نموده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  7. آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت گردد.
  8. مایه کیک را روی هلو ها بریزید و قالب را در فری که از قبل روی حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید.
  9. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد، سپس فر را خاموش نموده و کمی صبر کنید تا کیک هلو خنک گردد.
  10. کیک هلو را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید.

کیک هلو بدون فر

کیک هلو بدون فر را از روی دستور فوق درست کنید، با این تفاوت که:

  • دو لایه کاغذ روغنی را کف تایه رژیمی پهن کنید و مواد را در تابه رژیمی بریزید.
  • تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و پس از 40 دقیقه، پخته شدن کیک هلو را با خلال دندان تست کنید.

سخن آخر

کیک هلو نوعی کیک سالم و مغذیست که با تکه های هلو و طعم دهنده های مختلف درست می گردد. این میان وعده، یک کیک مرطوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با چای به عنوان یک عصرانه فوق العاده مصرف کرد یا به عنوان دسر پس از غذای اصلی مورد استفاده قرار داد. به طور کلی کیک هایی که در تهیه آنها از میوه استفاده می گردد مانند کیک هلو، چیز کیک نارنگی، کیک پرتقال و ... بسیار مغذی و سالم هستند و میل کردن آنها برای شما لذت بخش خواهد بود. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را نموده باشید و تجربیات، سوالات و دیدگاه هایتان را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران درمیان بگذارید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 8849

به "طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه" امتیاز داده اند | 4.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید