چطور سس بشامل درست کنیم؟

به گزارش بلاگ پو، تنها کافی است چند نکته را رعایت کنید تا یک سس بشامل فرانسوی مجذوب کننده داشته باشید.

چطور سس بشامل درست کنیم؟

مواد لازم:

  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد.

2. به کره ذوب شده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.

3. به هم زدن ادامه دهید تا جایی که حباب های ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یک دست پیدا نمایند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.

4. شیر را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شوند.

5. صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.

6. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه نموده و کمی بچشید و درصورت احتیاج بازهم اضافه کنید.

7. حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود 2-3 دقیقه مواد با هم بجوشند.

8. در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 25 دی 1400 بروزرسانی: 25 دی 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 53503

به "چطور سس بشامل درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور سس بشامل درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید