چطور سس بشامل درست کنیم؟
به گزارش بلاگ پو، تنها کافی است چند نکته را رعایت کنید تا یک سس بشامل فرانسوی مجذوب کننده داشته باشید.
مواد لازم:
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 1.5 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد.
2. به کره ذوب شده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.
3. به هم زدن ادامه دهید تا جایی که حباب های ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یک دست پیدا نمایند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.
4. شیر را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شوند.
5. صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.
6. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه نموده و کمی بچشید و درصورت احتیاج بازهم اضافه کنید.
7. حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود 2-3 دقیقه مواد با هم بجوشند.
8. در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.
منبع: ایرنا زندگیabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت