کیک خرمالو و گردو؛ میان وعده مخصوص پاییز

به گزارش بلاگ پو، کیک خیس ترکی خوشمزه که با خرمالو و گردو تهیه می گردد، یک پیشنهاد عالی برای میان وعده روزهای پاییزی است.

کیک خرمالو و گردو؛ میان وعده مخصوص پاییز

اکنون که فصل خرمالو، این میوه پر از خاصیت و لذیذ است می توانید با پخت یک کیک خرمالوی خوشمزه با شیر و گردو، خانواده خود را به یک عصرانه فوق العاده دعوت کنید. طرز تهیه مرحله به مرحله کیک خرمالو و گردو با بافت نرم و اسفنجی را در بخش آشپزی خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم

  • آرد همه منظوره 300 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد در دمای اتاق
  • وانیل 1/3 قاشق چای خوری
  • شکر 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
  • پوره خرمالو 1 پیمانه یا یک لیوان فرانسوی
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • نمک ¼ قاشق چای خوری
  • گردو ریز خرد شده 60 گرم یا بیشتر
  • روغن مایع 1 لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه کیک خرمالو و گردو

  • فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
  • 3 یا 4 عدد خرمالوی درشت و گوشتی را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. خرمالوها را پوره کنید. برای پوره کردن خرمالو می توانید از گوشت کوب برقی یا دستی بهره ببرید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط نموده و همه را با هم الک کنید. سپس دارچین را به این مواد اضافه کنید.
  • در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس شکر و وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را هم بزنید تا در نهایت یک مایه با بافت کرمی درست گردد. به این مایه کرمی پوره خرمالو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • آرد را در سه مرحله و به تدریج به این مخلوط اضافه کنید و با لیسک مرتب هم بزنید. گردو را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست گردد.
  • قالب کیک را چرب کنید و داخل آن آرد بپاشید. قالب را دو یا سه بار کنار سطح کار بکوبید تا آرد اضافه خارج گردد و فقط یک لایه بسیار نازک آرد باقی بماند.
  • بهترین قالب برای پخت کیک های میوه ای قالب های میان تهی هستند. مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پخته گردد.
  • درب فر را باز و بسته نکنید تا پف کیک نخوابد. بعد از 50 دقیقه با نوک چنگال یا خلال دندان میزان پخت کیک را آنالیز کنید. اگر مایه کیک به نوک چنگال یا خلال دندان چسبید 10 دقیقه دیگر به کیک فرصت دهید تا کاملا بپزد. بافت کیک خرمالو که یکی از انواع کیک با پوره میوه است باید نرم باشد.
  • یک طرز تهیه دیگر کیک خرمالو و گردو تهیه آن با شیر یا ماست است که می توانید از 1 لیوان شیر یا 3 قاشق غذاخوری ماست چکیده بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب را مطالعه کنید.

tafreh.ir: وبلاگ خبری، تحلیلی طفره

namasho.ir: وبلاگ فناوری، گردشگری و مسافرت نماشو

asiaro.ir: آسیا رو: سفر به آسیا، جنوب شرقی آسیا، آسای مرکزی و خاورمیانه

منبع: پیام دلتا
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 36504

به "کیک خرمالو و گردو؛ میان وعده مخصوص پاییز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک خرمالو و گردو؛ میان وعده مخصوص پاییز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید