آشپزی

طرز تهیه آش میوه خوش طعم

آش میوه را به روش های گوناگونی طبخ می کنند. آش میوه علاوه بر تبریز، غذای سنتی شهرهای دیگری همچون اردبیل و همدان نیز به شمار می رود.

19 بهمن 1403

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی

اگر در طرز تهیه لوبیا پلو در پی یک رسپی اصیل و مجلسی هستید، ما رسپی لوبیا پلو با گوشت تکه ای را به شما پیشنهاد می کنیم. در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رستورانی ، گوشت تکه ای را با پیاز، ادویه و رب تفت داده و مقداری آب اضافه کنید تا بپزد. پس از کشیده شدن...

9 بهمن 1403

طرز تهیه سرگنجشکی به روش اصیل تهرانی

سرگنجشکی یا کله گنجشکی را شاید بارها در منزل تهیه کرده اید، اما با نام و رسمی متفاوت. درست مانند طرز تهیه قیمه ریزه که در شهرها و منطقه ها دیگر نامی متفاوت دارد. این غذا خوراکی آبگوشتی است و به دلیل سنتی بودن، طرفداران بسیار زیادی دارد. یک غذای اصیل تهران...

1 بهمن 1403

طرز تهیه کوفته برنجی یا کوفته کشک اصفهانی

کوفته قلقلی و کوفته تبریزی جز مشهورترین خوراک های کوفته در ایران هستند. اما دستور پخت کوفته برنجی با کشک در اصفهان از این کوفته ها هم مشهورتر و معروف تر است. به نظر می رسد غذا هایی که با کشک درست می شوند در استان اصفهان پرطرفدار هستند، از کالجوش و حلیم...

30 دی 1403

طرز تهیه کوکو پیازچه، یک وعده غذایی سبک و مقوی

کوکو پیازچه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که شما می توانید به سرعت آماده کنید و طعم این غذا به خاطر پیازچه ای که دارد بسیار خاص است. طرز تهیه کوکو پیازچه در نقاط مختلف ایران فرق دارد و افراد با اضافه کردن مواد مختلف به این غذا سعی می نمایند طعم آن...

28 دی 1403

طرز تهیه مربای توت فرنگی برای سفر به دنیای کودکی

طرز تهیه مربای توت فرنگی می تواند با سخاوت تمام، شما را به دوران کودکی ببرد. همان دوران لذت بخشی که فارغ از تمام دغدغه ها، به طعم مربایی شیرین و عطر نانی داغ دلخوش بودیم. یک صبحانه دلچسب با خانواده و البته حضور پررنگ مربا توت فرنگی که همواره طعم آن به یاد...

27 دی 1403

شام و ناهار حاضری چی درست کنم ، کوفته گوجه فرنگی با سس مخصوص

کوفته گوجه فرنگی یک با دستور تهیه ای ساده و راحت است که در مدت زمان نسبتا کوتاهی هم می توان آن را تهیه کرد. این غذا در مرحله نهایی در فر آماده می شود و می توان آن را در یا قرار داد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی به همراه نکات مهم در...

20 دی 1403

5 روش پخت ماکارونی برای سلیقه های مختلف

پخت ماکارونی به روش های مختلفی در جهان انجام می گردد و ما قبلا به سوال چگونه ماکارونی درست کنیم پاسخ داده ایم، اما در ایران ما بیشتر از روش دم کردن ماکارونی استفاده می کنیم و با اضافه و کم کردن مواد مایه ماکارونی، به این غذا تنوع می دهیم. در ادامه این مطلب...

14 دی 1403

غذاهای محلی ترکیه

غذاهای محلی ترکیه را حتما باید امتحان کنید تا بدانید چطور این غذاها راه خود را به سراسر جهان باز نموده اند و چگونه توانسته اند گردشگران سراسر جهان را شیفته خود نمایند. در مطلبی که می خوانید معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی ترکیه ای را به همراه غذاهای...

13 دی 1403

در سفر بالی به کدام کافی شاپ ها برویم؟

گردشگران در سفر به بالی اندونزی و حین بازدید از جاهای دیدنی شگفت انگیز می توانند به کافی شاپ های این جزیره نیز سری بزنند و یک فنجان قهوه ناب نوش جان نمایند.

1 دی 1403

سفری به دنیای طعم ها: راهنمای غذاهای ترکیه برای ذائقه های ایرانی

ترکیه، همسایه غربی ایران، نه تنها به خاطر جاذبه‌های تاریخی و طبیعی‌اش، بلکه به دلیل تنوع و غنای غذایی‌اش نیز در بین گردشگران ایرانی از محبوبیت بالایی برخوردار است. شباهت‌های فراوان ذائقه‌ی ایرانی و ترکی، تجربه صرف غذا در این کشور را به لذتی دوچندان...

22 آذر 1403

طرز تهیه تارت حلوا: هنر شیرینی سازی ایرانی

حلوا یکی از محبوب‌ترین دسرهای سنتی ایران است که با عطر و طعم خاص خود یادآور مراسم مذهبی و میهمانی‌های اصیل ایرانی است. اما گاهی تنوع در نحوه سرو این دسر سنتی می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و لذت‌بخش باشد. تارت حلوا، ترکیبی جذاب از خمیر تارت و حلوا، نه تنها...

21 آذر 1403

10 مورد از برترین سوپ های زمستانی در سرتاسر جهان

انواع سوپ زمستانی در جهانبا سرد شدن هوا، فصل آش و سوپ های خوشمزه فرا می رسد. در کشورهای مختلف از قدیم انواع سوپ و آش و غذاهای گرم و آبکی را برای فصول سرد سال تهیه می کردند و با استفاده از ترکیبات مختلف، غذایی خوشمزه و مقوی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن...

15 آذر 1403

طرز تهیه سوپ ساده رشته به شیوه مجلسی

سوپ ورمیشل، یا سوپ رشته فرنگی، یک سوپ مقوی و خوشمزه است که اگر سرما خوردید یا مهمانی دارید، به عنوان پیش غذا می توانید آن را سرو کنید. این سوپ که از رشته های ورمیشل تشکیل شده، غلظت کمی دارد. سوپ ورمیشل برای مجالس، مهمانی ها و ایام ماه مبارک رمضان بسیار...

14 شهریور 1403

نقد فیلم آشپزی با عشق؛ یک رقابت خوشمزه

غذا اغلب بعنوان یکی از پایه های فرهنگی و تاریخی هر کشور و ملتی شناخته می گردد. این مساله هم اجتناب ناپذیر است که بعنوان یک جامعه، سلیقه های ما تغییر کند و تکنیک هایمان در این هنر بهبود بیابد. گاهی اوقات این تغییر نتیجه تنوع جمعیت یا فناوری است، اما روش...

5 شهریور 1403

طرز تهیه کباب مشهدی (کباب دیگی) در 8 مرحله ساده

کباب مشهدی یا کباب دیگی یکی از غذاهای سنتی مشهدی است که روش درست کردن آن شباهت زیادی به دارد؛ با این تفاوت که در این ، مواد به صورت لایه لایه روی هم قرار می گیرند و پخته می شوند. ضمناً طرز تهیه کباب مشهدی و طرز تهیه کباب همدانی دیگی شبیه هم است، فقط کباب...

1 مرداد 1403

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و رژیمی

اگر از غذاهای تکراری و یکنواخت خسته شده اید، می توانید سالاد ماکارونی تهیه کنید. این غذای خوشمزه را هم می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم می توانید به عنوان تغذیه پس از ورزش نوش جان کنید. سالاد ماکارونی وعده ای کامل برای بچه ها و نوجوانان است که...

27 تیر 1403

طرز تهیه انواع سس در خانه (12 سس معروف)

چه بخواهید انواع ساندویچ، استیک و سوخاری را در منزل تهیه کنید و چه آن ها را در رستوران نوش جان کنید، احتمالا از انواع سس استفاده می کنید. سس هایی مثل سس قارچ، سس سیر و سس پستو را می توان با انواع فست فود و سس توت فرنگی را می توان با انواع سالاد سرو کرد. در...

30 خرداد 1403

طرز تهیه پکوره سیب زمینی محلی و خوشمزه

پکوره سیب زمینی یا پاکوره یک غذای هندی محسوب می گردد که در ایران، جنوبی ها آن را برای وعده افطار خود بسیار درست می نمایند. پایه اصلی این غذای محلی خوشمزه سیب زمینی است که در دسترس همگان واقع شده است. هندی ها و جنوبی ها پکوره را معمولا با ادویه کاری درست...

19 فروردین 1403

طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی بهتر از رستوران

اگر از ایرانی ها درباره غذای مورد علاقه شان بپرسید، بی شک در میان جواب ها چندین بار کلمه قیمه را خواهید شنید! این ترکیب منحصربه فرد گوشت و لپه یکی از خورش های اصیل و به شدت پرطرفدار ایرانی است. قیمه از صدها سال پیش به یک غذای سنتی در فرهنگ غذایی این سرزمین...

17 مرداد 1402
تعداد: (499)